Το Google Ads είναι το εργαλείο διαφήμισης και προώθησης που προσφέρει η Google. Η δημοφιλέστερη και ισχυρότερη μηχανή αναζήτησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η διαφημιστική αυτή πλατφόρμα της Google μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε στην δημοπρασία των keywords (λέξεις-κλειδιά) τα οποία αναζητούν οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης (search engine) και τα έχουμε εκ των προτέρον επιλέξει ως σχετικά με τον σκοπό και τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή μας. Πέρα από το search engine έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε την προβολή και στα Youtube και Gmail, τα οποία επίσης ανήκουν στην Google.

Google Ads

Η μοναδική ευελιξία της πλατφόρμας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια διαφημιστική καμπάνια στα μέτρα μας, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες όπως:

Σήμερα η Google έχει ανυψωθεί πέρα ​​από μια επωνυμία σε ρήμα. Και αυτό γιατί, τώρα, όταν οι άνθρωποι έχουν μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσουν η πρώτη τους στάση είναι συνήθως το Google. Η μηχανή αναζήτησης χειρίζεται άσεμνες 2+ τρισεκατομμύρια αναζητήσεις όπως αυτές ανά έτος. Αυτό είναι πάνω από 5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα. Μεταξύ αυτών είναι άνθρωποι που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προσφέρει η επιχείρησή σας.

Με την Google, υπάρχει κάτι για κάθε επιχείρηση και κάθε προοπτική σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του αγοραστή. Παράδειγμα η υποβολή προσφορών για ευρείς όρους αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, όπως “λογισμικό λογισμικού”. Θα εμφανίσει τη διαφήμισή σας στους υποψήφιους πελάτες στα προηγούμενα στάδια της διαδικασίας έρευνας προϊόντων και θα σας επιτρέψει να κερδίσετε την κορυφή.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των ατόμων που προσεγγίζετε με το Google Ads και των ατόμων που προσεγγίζετε με άλλες μορφές διαφήμισης είναι η πρόθεσή τους. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα, οι άνθρωποι δεν θέλουν να διαφημιστούν. Και όταν διαφημίζεστε σε κάποιον που δεν θέλει να διαφημιστεί, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αποσυντονιστείτε.

Η έναρξη και ο τερματισμός των καμπανιών θα απαιτούσε χρόνο και πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα αλλού. Με λίγη εκπαίδευση, όλοι μπορούν να ξεκινούν και να διακόπτουν καμπάνιες. Μπορούν επίσης να προσεγγίζουν τα σωστά άτομα για τη σωστή τιμή και να τα κάνουν όλα αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαθέσετε τους πόρους και τον χρόνο σας σε άλλες πιεστικές πρωτοβουλίες.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο google?

Το κόστος Google Ads εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ρυθμίσεις της καμπάνιας και αρκετές παραμέτρους της ιστοσελίδας, όπως η ταχύτητα και το SEO. Για αυτό το λόγο εάν έχει πραγματοποιηθεί βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης η διαφήμιση σας στο Google θα επηρεαστεί θετικά. Ειδικά για τα keywords που έχετε καλή κατάταξη, τα οποία θα είναι εξαιρετικά φτηνά. Αυτό θα βελτιώσει την απόδοση της καμπάνιας σημαντικά.

Το ημερήσιο budget εξαρτάται από τους στόχους που έχετε θέσει για τις καμπάνιες σας και μπορεί να αυξηθεί, εάν αποδειχθούν αποδοτικές. Συχνά ξεκινάει από 5 ευρώ την ημέρα ανά καμπάνια.

Η χρήση του Google Ads και η εκμετάλλευση της δημοφιλίας και των δυνατοτήτων της μηχανής αναζήτησης αποτελούν στη σημερινή εποχή ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης το οποίο μπορούμε στην Red Monkey να μετατρέψουμε σε “οπλο” για την επιχείρησή σας!

Σωτήρης Αλβανόπουλος

Σωτήρης ΑλβανόπουλοςFounder - Red Monkey

RedMonkey - Digital Marketing
5.0
Με βάση 22 κριτικές
powered by Google
Lina ApartmentsLina Apartments
13:04 26 Sep 22
Με την Redmonkey είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και πιστεύουμε πως αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την δημιουργία τουριστικής ιστοσελίδας.
Plantagon shopPlantagon shop
12:50 26 Sep 22
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατασκευή του νέου μας eshop από την Red Monkey. Τόσο το αποτέλεσμα όσο και η επικοινωνία ήταν εξαιρετικά.
maria semproumaria semprou
20:04 31 Jul 22
Ο κος Σωτήρης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πάντα πρόθυμος και ιδιαίτερα εξυπηρετικός! Η συνεργασία μας ήταν άψογη..
The Plant RoomThe Plant Room
08:07 31 May 22
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της red monkey. Για την δημιουργία ιστοσελίδων στην περιοχή της Δράμας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή!
Nikolaos MarkouNikolaos Markou
07:55 31 May 22
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από τον επαγγελματισμό και την επικοινωνία που είχαμε κατά τη συνεργασία μας, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας. Ανεπιφύλακτη σύσταση!
Thomas MargaritisThomas Margaritis
06:00 25 Jan 22
Επαγγελματισμός και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μιας επιχείρησης στον τομέα της διαφήμισης μέσα από τα social media και την Google.Άψογη συνεργασία και υποστήριξη!!!!
js_loader

Blog

Πόσο κοστίζει ένα eshop?

Πόσο κοστίζει ένα eshop?

Πόσο κοστίζει ένα eshop? Μπορεί να έχετε δει διαφημίσεις, προσφορές και άρθρα από γκουρού που ισχυρίζονται ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα eshop δωρεάν. Αν και αυτό είναι τεχνικά δυνατό, θα λάβετε αυτό που πληρώνετε στο τέλος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα eshop, όπου θα χρειαστεί να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για να διασφαλίσετε ότι...

Κατασκευή Ιστοσελίδων Δράμα

Τι είναι η διαχείριση social media?

Ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε τη διαχείριση social media, είτε με τη βοήθεια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ είτε ενός συνόλου εργαλείων, είναι σημαντικό να κατανοήσετε περισσότερα από τον ορισμό της διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Θέλετε να μάθετε τι περιλαμβάνει, καθώς και πώς να το κάνετε επιτυχία για την εταιρεία σας. Τι είναι η διαχείριση social media? Η...

Κατασκευή Ιστοσελίδων Δράμα

Κατασκευή Ιστοσελίδας και Eshop στη Δράμα

Κατασκευή Ιστοσελίδας Δράμα Η εταιρεία μας με έδρα στη Δράμα ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια, με την τεχνολογία WordPress για τις ιστοσελίδες και Prestashop για τα eshops φτιάχνουμε αυτό που σας ταιριάζει. Πολλοί ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους και των Ιστοσελίδων τους. Η συνεχής επικοινωνία και...

Κατασκευή Ιστοσελίδων Δράμα

Υπάρχει internet και μετά το skroutz.

Υπάρχει internet και μετά το skroutz. Όταν έχουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούμε απαραίτητο πλέον να υπάρχει στο skroutz. Έχουμε συνδέσει τόσο πολύ το ένα με άλλο που τα θεωρούμε ένα. Είναι λάθος από πολλές απόψεις όλο αυτό και θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί. Το Skroutz δε σου φέρνει “περισσότερες” πωλήσεις. Το Skroutz σου φέρνει περισσότερο κόσμο...

Καλέστε μας!