ιστοσελίδα για αμεα εσπα

Έχετε ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ και μία από τις προυποθέσεις είναι να διαθέτετε ιστοσελίδα φιλική προς τα ΑΜΕΑ?

Τότε μην ανησυχείτε, μπορούμε τόσο να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει ένα website να είναι φτιαγμένο για ΑΜΕΑ, όσο και να ολοκληρώσουμε αυτήν την προυπόθεση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που έχετε ενταχθεί.

Η RedMonkey έχει δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες σε ΑΜΕΑ – Friendly ή έχει μετατρέψει ήδη υπάρχουσες ώστε να περάσουν τον έλεγχο. Οπότε είτε διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα είτε όχι να είστε απόλυτα σίγουροι πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ιστοσελιδα αμεα ελεγχος

Τι σημαίνει να είναι μια ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ?

Όσο αναφορά τα προγράμματα επιδότησης ΕΣΠΑ, το να είναι μια ιστοσελίδα εύκολα προσβάσιμη από ΑΜΕΑ σημαίνει να πληρεί τις προυποθέσεις του Ελεγκτικού λογισμικού WAVE – Web Accessibility Evaluation Tool. Το WAVE είναι μια πλατφόρμα εργαλείων αξιολόγησης που βοηθά τους συγγραφείς να κάνουν το περιεχόμενό τους στον ιστό πιο προσιτό σε άτομα με αναπηρία. Το WAVE μπορεί να εντοπίσει πολλά σφάλματα της Οδηγίας προσβασιμότητας και περιεχομένου Ιστού (WCAG), αλλά διευκολύνει επίσης την ανθρώπινη αξιολόγηση του περιεχομένου ιστού.

Τι χρειάζεται για την έγκριση από το ΕΣΠΑ?

Για να περάσει η ιστοσελίδα σας τον έλεγχο του προγράμματος ΕΣΠΑ και να λάβετε το πλήρες ποσό της επιχορήγησης πρέπει η ιστοσελίδα να εμφανίζει 0 λάθη (errors), τόσο σημαντικά όσο και λάθη αντίθεσης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αυτή η μετατροπή πρέπει να γίνει όχι μόνο για την αρχική σελίδα αλλά για όλες, όπως υποσελίδες, κατηγορίες προιόντων και προιόντα, άρθρα κτλ. Εφόσον όλες οι σελίδες που θα ελεγχθούν εμφανίζουν 0 λάθη, το website σας περνάει επιτυχώς τον έλεγχο!

wave ελεγχος αμεα εσπα

Δημιουργία ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την RedMonkey για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που εξαρχής θα προορίζεται για να περάσει τον έλεγχο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Καθώς θα γνωρίσουμε πως πρέπει να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα από την αρχή θα εξοικονομήσετε χρόνο και κατ’ επέκταση κόστος!

Μετατροπή ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ

Ακόμα και εάν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα και επιθυμείτε να μετατραπεί η υπάρχουσα για ΑΜΕΑ, μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα περάσετε τον έλεγχο ΕΣΠΑ. Άλλωστε έχουμε κάνει το ίδιο για δεκάδες άλλες ιστοσελίδες με 100% επιτυχία!

Κόστος ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ

Το κόστος μιας ιστοσελίδας δημιουργημένης από εμάς για ΑΜΕΑ και ικανή να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο του προγράμματος ΕΣΠΑ είναι 100€ επιπλέον του κόστους της ιστοσελίδας. Το κόστος μετατροπής ενός website κυμαίνεται, αναλόγως με τα λάθη που θα εμφανίζει το WAVE και την πολυπλοκότητα επίλυσης τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εξαιρετική προσφορά!


    Καλέστε μας!