fbpx

Ας βάλουμε την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμό κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα που σας ταιριάζει.

Αρχικά στην RedMonkey γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

Η επιτυχία μας συνδέεται άμεσα με την επιτυχία της δική σας επιχείρηση. Για αυτό είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστεί ακόμα και μετά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Ας φτιάξουμε λοιπόν το website σας που σας αντιπροσωπεύει και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της ψηφιοποίησης της επιχείρησή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδων Δράμα

Με έδρα τη Δράμα έχουμε προσφέρει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, με ειδίκευση σε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων , υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων, γραφιστικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες υποστήριξης. Συνοψίζοντας σκοπός μας είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία και την γνώση ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

Εξειδίκευση

Κατασκευή
ιστοσελίδων


Η κατασκευή ιστοσελίδας πραγματοποιείται από ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε να κερδίσουμε την αφοσίωση του επισκέπτη.

Κατασκευή
Eshop


Κατασκευή eshop που αποδίδει, είτε με προσαρμοσμένες λύσεις είτε με τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας marketing, περιεχόμενο, γραφιστικά & άψογη λειτουργία.

Προώθηση
ιστοσελίδων


Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές στρατηγικές marketing. Στην RedMonkey στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να φτάσει στην κορυφή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Φιλοξενία
ιστοσελίδων


Παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας, καθώς η έμπειρη ομάδα υποστήριξης μας δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα, ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε οικονομικές τιμές.

Διαχείριση
Social Media


Δημιουργούμε διαδραστικές εμπειρίες με τους χρήστες ενώ επεκτείνουμε το κοινό σας με στρατηγικές που αποσκοπούν στην αφοσίωση των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

Responsive
σχεδιασμός


Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι responsive, και λειτουργούν σε όλες τις οθόνες, κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Εδώ να επισημάνουμε πως ολος ο κώδικας πραγματοποιείται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.

Η Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας γίνετε σε 4 βήματα :

Στο πρώτο βήμα της κατασκευής ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Τα δείγματα είναι κανονικές έτοιμες ιστοσελίδες ως προς την δομή του design στις οποιες έχουμε περάσει τυχαίο περιεχόμενο μέσα έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα από πριν να δείτε πως θα είναι η ιστοσελίδα όταν θα έχει ολοκληρωθεί στο 100%.

Το δεύτερο βήμα είναι το ποιο εντυπωσιακό!! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Moving Up αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Στο τρίτο βήμα η κατασκευή ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μόνο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος.
Σε περίπτωση όπου όλα βαίνουν καλώς παραδίδουμε τους κωδικούς της ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ιστοσελίδας κατασκευασμένη από την RedMonkey

Oλοκληρωμένες λύσεις Digital Marketing


Αρχικά το 360° digital marketing agency μας έχει γραφίστες που θα φτιάξουν για εσάς υπέροχα γραφιστικά σχέδια. Συνεχίζοντας έχουμε marketers που θα ρυθμίσουν της διαδικτυακές σας καμπάνιες. Τέλος έχουμε έμπειρους προγραμματιστές που θα κατασκευάσουν για εσάς την ιστοσελίδα σας. Είμαστε μια πλήρης διαφημιστική εταιρεία που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Η επιτυχία μας εξαρτάται από τη δική σας!


Αντιμετωπίζουμε κάθε Project ως μια ακόμα ευκαιρία ανάπτυξης. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με σκοπό να αυξήσετε τους πελάτες της επιχείρησής σας. Κυρίως δεν σας παρέχουμε μόνο υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων σας παρέχουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική Διαδικτυακής Ανάπτυξης της Επιχείρησης σας.


Η RedMonkey επενδύει πλήρως στην κατασκευή μιας λειτουργικής και καλαίσθητης ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας, καθώς η επιτυχία μας εξαρτάται από την δική σας!

Σωτήρης Αλβανόπουλος

Σωτήρης ΑλβανόπουλοςFounder - Red Monkey