Μετάφραση Ιστοσελίδας στα Αγγλικά

Μεταφράστε την ιστοσελίδα σας στα αγγλικά και προσφέρετε της νέες δυνατότητες!

Ένα website με διγλωσσία (ελληνικά-αγγλικά) αναβαθμίζει την επιχείρηση σας καθώς σας επιτρέπει να προσεγγίσετε μεγαλύτερο αριθμό υποψήφιων πελατών. Τα αγγλικά είναι πλεόν η διεθνής γλώσσα, ειδικά των επιχειρήσεων και του διαδικτύου. Αγνοώντας τη δύναμη της σας τοποθετεί σε μεινοκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού!

Πλεονεκτήματα δίγλωσσης ιστοσελίδας

Μπορούν να πλοηγηθούν οι επισκέπτες που δε γνωρίζουν καλά ελληνικά

Προσελκύετε νέους αγγλόφωνους επισκέπτες μέσω του Google

Βελτίωση SEO μέσω της αύξησης των επισκεπτών και του μέσου χρόνου πλοήγησης

Είναι απαραίτητη η διγλωσσία για πολλά προγράμματα επιχορηγήσεων

Εργαλείο μετάφρασης ιστοσελίδας

Το εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι το WPML, το πλέον ικανό και διαδεδομένο plugin για μεταφράσεις ιστοσελίδων!

Το WPML είναι ένα εμπορικό πρόσθετο για το WordPress, το πιο χρησιμοποιούμενο CMS στον κόσμο. Το πρόσθετο WPML επεκτείνει τη λειτουργικότητα του βασικού WordPress CMS με τρόπο που καθιστά το WordPress πολύγλωσσο. Αυτό το πρόσθετο κατατάσσεται ως το 15ο πιο δημοφιλές πρόσθετο WordPress στο Διαδίκτυο.

Το WPML επιτρέπει στους συγγραφείς να μεταφράζουν περιεχόμενο σε διαφορετικές γλώσσες. Περιλαμβάνει επίσης προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης μετάφρασης και διεπαφή για αποστολή περιεχομένου για επαγγελματική μετάφραση. Το WPML περιλαμβάνει ένα πλήρες API, για ενοποίηση με άλλα πρόσθετα και συστήματα μετάφρασης. Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν το WPML και να μετατρέψουν τα προϊόντα τους σε πολύγλωσσα.

Το WPML επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τους ιστότοπούς τους με κορυφαίες Μεταφραστικές Υπηρεσίες απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress για να κάνουν τη διαδικασία μετάφρασης απλούστερη, ταχύτερη και οικονομικά προσιτή. Οι χρήστες του WPML μπορούν απλώς να επιλέξουν τις σελίδες και να τις στείλουν για μετάφραση σε οποιαδήποτε από τις ενσωματωμένες υπηρεσίες μετάφρασης.

Το πρόσθετο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Μεταφραστικών Υπηρεσιών που ειδικεύονται σε όλα τα είδη πεδίων και γλωσσών.

Κόστος μετάφρασης ιστοσελίδας

Το τελικό κόστος μετάφρασης της ιστοσελίδας εξαρτάται από το πλήθος των σελιδών που απαιτούν μετάφραση και το μέγεθος τους. Ξεκινάει από τα 100€ για ένα μικρό website και αυξάνεται ανάλογα με τον επιπλέον χρόνο που θα απαιτηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εξαιρετική προσφορά!


    Καλέστε μας!