Πολύγλωσσο SEO

Αξιοποιήστε το πολύγλωσσο SEO για να φτάσετε σε νέες αγορές!

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) βοηθά τους χρήστες να βρουν το περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο μέσω μηχανών αναζήτησης όπως η Google. Σήμερα, δεν είναι είδηση ​​ότι το SEO είναι σημαντικό για την επιτυχία μάρκετινγκ μιας εταιρείας.

Οι εταιρείες που αναζητούν παγκόσμια παρουσία, ωστόσο, πρέπει να κάνουν ένα βήμα παραπέρα και να αξιοποιήσουν την τοπική προσαρμογή SEO. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κοινό-στόχος σας μπορεί να ανακαλύψει το προϊόν και το περιεχόμενό σας στις γλώσσες τους.

Ας δούμε τι είναι η τοπική προσαρμογή SEO, γιατί είναι σημαντική και πώς να το κάνουμε καλά.

Τι είναι το πολύγλωσσο SEO?

Το πολύγλωσσο SEO περιλαμβάνει την ενσωμάτωση τοπικών λέξεων-κλειδιών και όρων αναζήτησης στο μεταφρασμένο περιεχόμενό σας για να διασφαλιστεί ότι θα μπορούν να το βρουν οι χρήστες στη μητρική τους γλώσσα.

Γιατί να σκεφτείτε το SEO; Εφαρμόζοντας κατάλληλες τεχνικές SEO, οι επωνυμίες μπορούν να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους καταλαμβάνοντας υψηλή κατάταξη στα δημοφιλή αποτελέσματα αναζήτησης.

Επειδή το περιεχόμενό σας είναι πιο εύκολο να βρεθεί, είναι πιο εύκολο για το κοινό σας να μάθει ποιοι είστε, τι κάνετε και τι προσφέρετε. Το SEO βοηθά τις επωνυμίες να ξεχωρίζουν μεταξύ του ανταγωνισμού και να διαμορφώνουν εμπιστοσύνη με το κοινό ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Για να κατανοήσετε πώς να κάνετε το SEO να λειτουργεί για εσάς, θυμηθείτε αυτά τα βασικά:

1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
Σκεφτείτε τι θέλετε να γίνει γνωστός ο οργανισμός σας στις αγορές-στόχους. Για παράδειγμα, προσπαθείτε να καθιερωθείτε ως ηγέτης της σκέψης; Ή θέλετε να εδραιώσετε την επιχείρησή σας ως βασική καινοτόμο βιομηχανία;

2. ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Ποιες λέξεις και φράσεις αναζητά το κοινό σας; Τι είδους περιεχόμενο καταναλώνουν; Ποιες ερωτήσεις θέλουν να απαντηθούν;

Εφαρμόζοντας μερικά έξυπνα κόλπα, μπορείτε να βελτιώσετε και να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο. Απλά πρέπει να ξέρετε σε τι να εστιάσετε!

Πώς συνδέονται λοιπόν όλα αυτά με τη μετάφραση; Επενδύσατε στη μετάφραση του ιστότοπού σας και άλλου περιεχομένου, αλλά αν δεν το βρει κανείς, δεν θα εξυπηρετούσε κανένα σκοπό. Φανταστείτε Γάλλους χρήστες να αναζητούν την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας και να βλέπουν τα πάντα στα αγγλικά. Η εμπειρία χρήστη τους μπορεί να είναι κακή ή μπορεί να μην εξετάζουν καθόλου το προϊόν σας.

Η σημασία του πολύγλωσσου SEO

Εάν αναπτύσσεστε σε μια διεθνή αγορά, γνωρίζετε ότι η επέκταση απαιτεί έντονα μεθοδικές στρατηγικές. Το SEO και η τοπική προσαρμογή είναι βασικά μέρη του παζλ.

Όπου επεκτείνεται ο οργανισμός σας, ισχύουν όλοι οι κανόνες του SEO και των προσπαθειών τοπικής προσαρμογής. Οι μεταφράσεις πρέπει να είναι προσεκτικά προσαρμοσμένες σε όλα, από τις πολιτιστικές πεποιθήσεις έως τις αποχρώσεις της γλώσσας, ώστε το περιεχόμενό σας να είναι προσβάσιμο και αναζητήσιμο σε μια νέα γλώσσα.

Για να αναπτύξετε μια μοναδική διεθνή παρουσία που θα έχει απήχηση σε ένα νέο κοινό, πρέπει πρώτα να κάνετε σωστή και σε βάθος έρευνα:

Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας;
Ποιες είναι οι συνήθειές τους;
Τι ψάχνουν;
Τι θέλουν να μάθουν περισσότερα και ποιες είναι οι προθέσεις τους για την αναζήτησή τους;
Ποια ήταν η απάντησή τους στις προσπάθειες του διαγωνισμού να τους προσεγγίσει;
Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, η επωνυμία σας μπορεί να προσαρμόσει το περιεχόμενο ώστε να συναντά χρήστες εκεί που βρίσκονται ήδη. Ο στόχος είναι να διευκολύνετε τους πελάτες να βρίσκουν το περιεχόμενό σας στη μητρική τους γλώσσα.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ποιότητα της μετάφρασης

Τώρα, ένας σημαντικός κανόνας είναι να μην θυσιάσετε ποτέ την ποιότητα για την κατάταξη αναζήτησης. Η Google εξηγεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να κατατάξετε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι να γράψετε ενημερωτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Εάν ένας υποψήφιος πελάτης αποφασίσει να αναζητήσει την εταιρεία σας για να μάθει περισσότερα για τις υπηρεσίες σας και δει κραυγαλέα γραμματικά και γλωσσικά λάθη, είναι πιθανό να χάσετε την εμπιστοσύνη και την επιχείρησή του.

Υπάρχουν πολλά στη γραμμή όταν αξιοποιείτε τις δυνατότητες των διεθνών επιχειρήσεων. η ακρίβεια είναι ένα ζωτικό συστατικό.

Ένα σύστημα διαχείρισης μετάφρασης στο σύννεφο είναι ένας επεκτάσιμος και εύκολος τρόπος για να ρίξετε τη σφαίρα στις προσπάθειές σας για τοπική προσαρμογή.

Όταν προσεγγίζετε διεθνείς πελάτες με καλά μεταφρασμένο περιεχόμενο, είναι πιο πιθανό να αποκομίσετε τα οφέλη της επέκτασής σας: αυξημένη αφοσίωση, επιταχυνόμενες μετατροπές και απαράμιλλη βάση εμπιστοσύνης στην οποία μπορεί να αναπτυχθεί η μελλοντική επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!


    Καλέστε μας!