fbpx

PrestaShop 1.6 vs PrestaShop 1.7: Οι βασικές διαφορές

Όσον αφορά την προσφορά λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το PrestaShop είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες επιλογές! Όχι μόνο αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες, αλλά και υψηλό βαθμό προσαρμογής. Με κάθε νέα ενημέρωση, η ομάδα του PrestaShop προσπαθεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία αγορών των χρηστών και των τελικών πελατών. Αν συγκρίνουμε το PrestaShop 1.6 με την PrestaShop 1.7 ως προς την απόδοση, το τελευταίο είναι πολύ καλύτερο.

Το κύριο κίνητρο πίσω από την ανάπτυξη του PrestaShop 1.7 ήταν να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία της εγκατάστασης του καταστήματος απλή, πιο γρήγορη και φιλική προς τον χρήστη.

Ως αποτέλεσμα, έκανε ένα τεράστιο άλμα και εισήγαγε πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως:

 • Ένας βελτιωμένος τρόπος για τη δημιουργία θεμάτων και τη διατήρησή τους. Αυτό περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο προεπιλεγμένο και βασικό θέμα.
 • Ένα απλοϊκό και υπέροχο ταξίδι χρήστη με μια εύκολη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων, εκμαθηση φιλική για αρχάριους και απλή αναζήτηση λειτουργικών μονάδων.
 • Ένα πολύ καλύτερο κύριο μενού που έχει αναδιοργανωθεί.
 • Η διεπαφή διαχειριστή έχει βελτιωθεί, ώστε να επιταχύνονται οι πιο δημοφιλείς εργασίες.
 • Το πλαίσιο Symfony βοηθά στην ενίσχυση της ασφάλειας κώδικα και της συνολικής απόδοσης του καταστήματος.

PrestaShop 1.6 vs PrestaShop 1.7: Μια σύντομη επισκόπηση

Οι σημαντικότερες βελτιώσεις του PrestaShop 1.7 πάνω από 1.6 είναι οι εξής:

 • Η σελίδα “Δημιουργία προϊόντος” διαθέτει μια εντελώς νέα διεπαφή που προσφέρει ταχύτερη απόδοση, καλύτερους τρόπους προσθήκης προϊόντων σε διαφορετικές κατηγορίες και εντυπωσιακές συντομεύσεις.
 • Ολόκληρη η πλοήγηση back office έχει επανασχεδιαστεί για να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία UI / UX. Επίσης, διευκόλυνε την καλύτερη και ευκολότερη περιήγηση.
 • Η σελίδα ενοτήτων έχει αναβαθμιστεί που βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των ενοτήτων.
 • Το Prestashop παρουσίασε αρκετά νέα ευχάριστα θέματα. Μπορούν να ληφθούν εύκολα από την επίσημη αγορά.

Με αυτές τις αξιοσημείωτες αλλαγές, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το Prestashop 1.7 για να βελτιώσουν σημαντικά το γράφημα απόδοσης.

Αναβάθμιση Prestashop 1.6 σε 1.7 – Γιατί πρέπει να το λάβετε υπόψη;

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ BACKOFFICE

Με το Prestashop 1.7, μπορείτε να απολαύσετε ένα ανανεωμένο back office με μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία UI / UX που διευκολύνει την εύκολη περιήγηση!

Το κύριο μενού έχει χωριστεί σε 3 διαφορετικά τμήματα-

 1. Πώληση,
 2. Βελτίωση και
 3. Διαμόρφωση.

Αυτό βοηθά στην εύκολη πλοήγηση μεταξύ των τριών διαφορετικών τμημάτων και επίσης στην καλύτερη διαχείριση των ενοτήτων.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Με μια ελκυστική διεπαφή, οι χρήστες θα επωφεληθούν από την αυτοματοποιημένη διαχείριση, μια σειρά χρήσιμων συντομεύσεων και ταχύτερων ενεργειών. Εκτός από αυτό, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν λίστες προϊόντων, οργανώνοντας καλύτερα τις δυνατότητες και τις τιμές. Με απλά λόγια, με μια καλύτερη και ταχύτερη δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών, θα δοκιμάσετε βελτιωμένη πλοήγηση προϊόντων.

ΘΕΜΑΤΑ 

Με την έκδοση 1.7 του Prestashop, οι προγραμματιστές απαιτούν πολύ λιγότερο χρόνο για να δημιουργήσουν ελκυστικά θέματα. Μπορούν να το κάνουν αυτό με μια βασική συνειδητοποίηση του CSS & HTML.

Επιπλέον, το θέμα “Κλασικό” προσδίδει μια καθαρή εντύπωση στο κατάστημά σας και η βελτιωμένη διαδικασία φύλλου προϊόντων και αγοράς κάνει πολύ πιο εύκολη την πώληση.

Άλλες εξελίξεις:

 • Το PrestaShop 1.7 διαθέτει άδεια OSL 3.0. Αυτό δείχνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να βελτιώσετε και να συνεισφέρετε σε οποιοδήποτε έργο με καλύτερο τρόπο. Έχει επίσης μια τεράστια κοινότητα με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη που κάνουν εύρεση απαντήσεων σε οποιοδήποτε ερώτημα ένα cakewalk.
 • Είναι δυνατό να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το PrestaShop 1.7 τοπικά και να επιλέξετε μια λύση φιλοξενίας ενώ έχετε πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα. Υπάρχει ένα εργαλείο εισαγωγής / εξαγωγής που επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων και τη μεταφορά τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
 • Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, οι πελάτες έχουν πλέον επιλογές για την επαλήθευση των παραγγελιών τους

RedMonkey και Prestashop

Στη RedMonkey χρησιμοποιούμε το prestashop στα περισσότερα eshop που κατασκευάζουμε. Η εμπειρία μας έχεις δείξει ότι το Backoffice του (δηλαδή η διαχείριση του καταστήματος) είναι πολύ εύκολο στην χρήση και στην εκμάθηση των πελατών μας.

Η σωστή του δομή κάνει την δουλειά της διαχείρισης πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε πολλές ώρες του πελάτες μας. Οι πελάτες από την άλλη είναι σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και μπορούν να βρουν πάντα εύκολα αυτό που θέλουν να κάνουν.

Ένα eshop έχει πάρα πολλά πράγματα που ακόμα και αυτοί που τα έχουν χρόνια μπορεί να μην τα γνωρίζουν. Στην RedMonkey  μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού.