βελτίωση seo

Το SEO αποτελεί τον βασικότερο μοχλό που κινεί την οργανική κίνηση σε μία ιστοσελίδα, ωστόσο είναι διαρκώς υποτιμημένο. Αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει για την επιτυχία του website ή eshop του. Αυτό καθώς με ένα μικρό βραχυπρόθεσμο κόστος SEO θα προσφέρει αναρίθμητα οφέλη μακροπρόθεσμα!

Παρακάτω παραθέτουμε τις 5 πιο συχνές ερωτήσεις για το SEO και τις απαντήσεις τους.

Τί σημαίνει SEO?

Η ονομασία του αποτελεί ακρωνύμιο του Search Engine Optimization ή αλλιώς Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης και αποτελεί μια εργασία που διενεργείται συνεχώς.

Ποιά είναι τα οφέλη της βελτίωσης SEO?

Αυτό που επιτυγχάνεται από το Search Engine Optimization είναι η επίτευξη καλύτερης θέσης κατάταξης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης για τις στοχευμένες λέξεις – κλειδιά. Η βελτιωμένη θέση συνεπάγεται περισσότερα κλικ, άρα και περισσότερους πελάτες.

Τί άλλο επηρεάζει το SEO περιεχομένου?

Το SEO έχει επίδραση πέρα από τα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Μια ιστοσελίδα που έχει βελτιωμένο SEO μπορεί να κάνει διαφημίσεις Google Ads με χαμηλότερο κόστος ανά κλικ και να εμφανίζεται σε υψηλότερη θέση. Έτσι αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.

Για πόσο πρέπει να κάνω SEO?

Η βελτίωση SEO είναι μια συνεχής διεργασία που μπορεί πάντοτε να γίνει καλύτερη και να φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Ωστόσο ένα μεγάλο πλεονέκτημα του SEO είναι ότι φέρνει σημαντικά αποτελέσματα ακόμα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως 3 ή ακόμα και ένας μήνας.

Πόσο κοστίζει το SEO?

Το κόστος SEO ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας, τα στοχευμένα keywords και τον χρονικό ορίζοντα της προσπάθειας. Μια συνήθης επιλογή αποτελεί η χρονική περίοδος 3 μηνών με την τιμή να ξεκινάει από τα 100€ το μήνα.

Στην RedMonkey έχουμε πολυετή εμπειρία στη βελτίωση SEO και στην χρήση του ως μοχλό ανόδου για τις επιχειρήσεις. Για αυτό πιστεύουμε πως το SEO κόστος αποτελεί μια μικρή αλλά πολύ σημαντική επένδυση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για αυτό το πολύ σημαντικό εργαλείο επιτυχίας στο ψηφιακό κόσμο!

  RedMonkey - Digital Marketing
  5.0
  Με βάση 22 κριτικές
  powered by Google
  Lina ApartmentsLina Apartments
  13:04 26 Sep 22
  Με την Redmonkey είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και πιστεύουμε πως αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την δημιουργία τουριστικής ιστοσελίδας.
  Plantagon shopPlantagon shop
  12:50 26 Sep 22
  Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατασκευή του νέου μας eshop από την Red Monkey. Τόσο το αποτέλεσμα όσο και η επικοινωνία ήταν εξαιρετικά.
  maria semproumaria semprou
  20:04 31 Jul 22
  Ο κος Σωτήρης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πάντα πρόθυμος και ιδιαίτερα εξυπηρετικός! Η συνεργασία μας ήταν άψογη..
  The Plant RoomThe Plant Room
  08:07 31 May 22
  Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της red monkey. Για την δημιουργία ιστοσελίδων στην περιοχή της Δράμας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή!
  Nikolaos MarkouNikolaos Markou
  07:55 31 May 22
  Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από τον επαγγελματισμό και την επικοινωνία που είχαμε κατά τη συνεργασία μας, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας. Ανεπιφύλακτη σύσταση!
  Thomas MargaritisThomas Margaritis
  06:00 25 Jan 22
  Επαγγελματισμός και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μιας επιχείρησης στον τομέα της διαφήμισης μέσα από τα social media και την Google.Άψογη συνεργασία και υποστήριξη!!!!
  js_loader

  Καλέστε μας!