Μετατροπή Eshop από Prestashop σε Wordpress

Μετατρέψτε το Eshop σας από Prestashop σε WordPress

Εύκολα, γρήγορα & με χαμηλό κόστος, κρατώντας όλα τα προιόντα και τις πληροφορίες τους, όπως περιγραφές, κατηγορίες και τιμές. Η RedMonkey διαθέτει όλη τη γνώση και τα εργαλεία που θα χρειαστούν για αυτήν τη μετάβαση!

Συχνές ερωτήσεις

Η μετατροπή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από Prestashop σε WordPress προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως τα δωρεάν plugins του WordPress, τα οποία πάρα πολλά και μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε λειτουργία που επιθυμούμε. Τα αντίστοιχα modules του Prestashop είναι πολύ λιγότερα και έχουν μεγαλύτερο κόστος και λιγότερες λειτουργίες.

Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον το παλιό ηλεκτρονικό σας κατάστημα φτιαγμένο σε Prestashop να παρουσιάσει επιπλοκές και προβλήματα λόγω των νεότερων εκδόσεων php. Το WordPress δεν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα, οπό τε είναι βέλτιστο να προλάβετε την ”καταστροφή” πριν συμβεί!

Μπορούμε να έχουμε έτοιμο το νέο σας eshop σε WordPress έτοιμο μόλις σε μερικές μέρες (στην κατάσταση που ήταν στο Prestashop) και στη συνέχεια να αρχίσουμε να πραγματοποιούμε βελτιώσεις!

Στόχος μας κατά την αλλαγή μεταξύ του νέου και παλιού eshop σας να υπάρχει λίγο ή καθόλου downtime, ώστε να μην χάσετε καμία πώληση!


Καλέστε μας!