Κατασκευή Ιστοσελίδων Δράμα

Κατασκευή Ιστοσελίδας Δράμα

Η εταιρεία μας με έδρα στη Δράμα ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια, με την τεχνολογία WordPress για τις ιστοσελίδες και Prestashop για τα eshops φτιάχνουμε αυτό που σας ταιριάζει.

Πολλοί ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους και των Ιστοσελίδων τους. Η συνεχής επικοινωνία και η ανάπτυξη καλών σχέσεων είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα με τη βοήθεια της RedMonkey και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Αναλαμβάνουμε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑ αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια δυναμική ιστοσελίδα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις της Google.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Όλες μας οι σελίδες έχουν απαραιτήτως, τα εξής χαρακτηριστικά:

 

 • Διασύνδεση Social Media
 • Google Search Console (εργαλείο παρακολούθησης του site)
 • Responsive design
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και παίζουν σε όλα κινητά και ταμπλέτες
 • Διασύνδεση Newsletter
 • Blog και Εισαγωγή 5 Άρθρων
 • Analytics – Για σωστή παρατήρηση του site

 

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες που δημιουργούν ειδικά γραφικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σας. Στις αρμοδιότητές τους συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία λογότυπων και banner τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη ΔΡΑΜΑ.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας σε κοινωνικά δίκτυα και διαφημιστικές σελίδες, είναι πολύ σημαντική για την γνωστοποίηση των υπηρεσιών σας στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό. Έτσι, έχουμε την πρώτη επαφή των πελατών με την επιχείρησής σας για την αύξηση των κερδών της.

 

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Στις αρχές του 2015, η Google τροποποιεί τον αλγόριθμό της, ώστε να ευνοεί τις ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για κινητές συσκευές και τις σελίδες που είναι προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Πολλές εταιρείες παραδίδουν ιστοσελίδες στον πελάτη που δεν είναι mobile friendly. Εμείς κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλα τα είδη κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και προσβάσιμες από όλους.

 

κατασκευή ιστοσελίδας δράμα

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στους κανόνες του SEO, ώστε να έχουμε αρκετά γρήγορη φόρτωση της σελίδας και να βγαίνει πρώτη στις αναζητήσεις της Google.

Ένα μεγάλο λάθος που συνηθίζουν να κάνουν κάποιες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, είναι ότι δεν ακολουθούν το SEO και αγνοούν τις ανάγκες του διαδικτυακού κοινού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι Seo optimized και οι οποίες παραμένουν σταθερά, στις πρώτες θέσεις της Google.

 

Κατασκευή e-shop Δράμα

Η κατασκευή ενός e-shop είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Η κατασκευή e-shop αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την πώληση των προϊόντων μιας εταιρείας. Πλέον, όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές τους. Αυτο συμβαίνει επειδή σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όποια ώρα το θελήσουν από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

Σε ένα e-shop, δεν πρέπει να λείπουν τα εξής:

 

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με paypal
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly.Δηλαδή να προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών κινητών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση των προϊόντων

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ για καταστήματα Δράμα

Ακολουθήστε την τάση της εποχής και απευθυνθείτε στην εταιρία μας για την κατασκευή ιστοσελίδας. Έτσι θα μπορεί ο οποιοσδήποτε, από οπουδήποτε  να περιηγείται στα προϊόντα της επιχείρησής σας.

Τολμήστε την κατασκευή e-shop και αυξήστε τα κέρδη σας κατακόρυφα. Από την αρχή είμαστε δίπλα σας σε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται. Η σωστή εκπαίδευση του e-shop που σας παρέχουμε θα σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα.

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

 


Καλέστε μας!