κουπόνι voucher google ads

Κουπόνι Voucher Google Ads 350€

Πραγματοποιήστε την πιο δυναμική και αποδοτική αρχή για την επιχείρηση σας στον χώρο της διαφήμισης, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της Google!

Δαπανώντας 350€ σε διάστημα 2 μηνών στο Google ads σας παρέχεται ένα δωρεάν κουπόνι επιπλέον 350€, ώστε να συνεχίσει η διαφήμιση σας και να αποκομίσετε το μέγιστο κέρδος. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα για τις διαφημίσεις σας στο Google, καθώς αυτές παρόλο που μπορούν να γίνουν εξαιρετικά κερδοφόρες, συνήθως χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να αναλύσουν τις ιδιαιτερότητες και ευκαιρίες της επιχείρησης σας!

Τι είναι οι διαφημίσεις Google Ads?

Το Google Ads είναι το εργαλείο διαφήμισης και προώθησης που προσφέρει η Google. Η δημοφιλέστερη και ισχυρότερη μηχανή αναζήτησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η διαφημιστική αυτή πλατφόρμα της Google μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε στην δημοπρασία των keywords (λέξεις-κλειδιά) τα οποία αναζητούν οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης (search engine) και τα έχουμε εκ των προτέρον επιλέξει ως σχετικά με τον σκοπό και τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή μας. Πέρα από το search engine έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε την προβολή και στα Youtube και Gmail, τα οποία επίσης ανήκουν στην Google.

Προϋποθέσεις προσφοράς voucher Google Ads

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε διαφημιζομένους οι οποίοι είναι νέοι στο Google Ads, με διεύθυνση χρέωσης στην Ελλάδα. Ισχύει μία προωθητική προσφορά ανά διαφημιζόμενο.
 2. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την προσφορά: Κάντε κλικ στο κουμπί ή στον σύνδεσμο που σχετίζεται με αυτήν την προσφορά, προκειμένου αυτή να εφαρμοστεί αυτόματα στον πρώτο σας λογαριασμό στο Google Ads. Η προωθητική προσφορά πρέπει να εφαρμοστεί στον πρώτο σας λογαριασμό στο Google Ads εντός 14 ημερών από την πρώτη εμφάνιση διαφήμισης που προβλήθηκε.
 3. Η προωθητική προσφορά θα εφαρμοστεί στον λογαριασμό σας μόνο αν προστεθούν ένα προφίλ πληρωμών και ένας έγκυρος τρόπος πληρωμής κατά την αρχική διαδικασία εγγραφής.
 4. Για να κερδίσετε την πίστωση Google Ads: Μετά την καταχώριση της προωθητικής προσφοράς στον λογαριασμό σας στο Google Ads, οι καμπάνιες διαφήμισης πρέπει να συγκεντρώσουν κόστος ύψους τουλάχιστον 350 EUR (εξαιρουμένων τυχόν φόρων και ισχυουσών προμηθειών) εντός 60 ημερών. Η πραγματοποίηση πληρωμής ποσού 350 EUR δεν είναι επαρκής. Η παρακολούθηση του κόστους διαφήμισης έναντι του ποσού των 350 EUR ξεκινά μετά την εφαρμογή της προωθητικής προσφοράς.
 5. Αφού ολοκληρωθεί το βήμα 5 και υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκπληρωθεί οι απαιτήσεις όλων των ελέγχων καταλληλότητας, η πίστωση θα εφαρμόζεται εντός 35 ημερών στην Περίληψη χρέωσης του λογαριασμού σας στο Google Ads.
 6. Η πίστωση λήγει 60 ημέρες μετά την εφαρμογή της στον λογαριασμό σας.
 7. Η πίστωση ισχύει μόνο για μελλοντικό κόστος διαφήμισης. Η πίστωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε κόστος που έχει συγκεντρωθεί πριν την εφαρμογή της προωθητικής προσφοράς στον λογαριασμό σας στο Google Ads.
 8. Δεν θα λάβετε κάποια ειδοποίηση όταν εξαντληθεί η πίστωση στον λογαριασμό σας στο Google Ads, ενώ τυχόν επιπλέον κόστος διαφήμισης θα χρεώνεται βάσει του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε τη διαφήμιση, μπορείτε να θέσετε τις καμπάνιες σας σε παύση ή να τις διαγράψετε ανά πάσα στιγμή.
 9. Προκειμένου να εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη χρήση της πίστωσης, ο λογαριασμός σας θα πρέπει να χρεώνεται επιτυχώς από το Google Ads και να παραμένει σε καλή κατάσταση.
 10. Το Google Ads επιφυλάσσεται του δικαιώματος να καταργήσει την προωθητική προσφορά από τον λογαριασμό σας, αν αποτύχει μια πληρωμή, αν εφαρμοστεί εσφαλμένα μια προσφορά, αν παραβείτε αυτούς τους όρους ή αν ο λογαριασμός σας με άλλον τρόπο πάψει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στις περιπτώσεις αυτές, αν η διαφημιστική προσφορά έχει ήδη χορηγηθεί, το Google Ads επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ακυρώσει την εν λόγω προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική ενημέρωση!

  Καλέστε μας!