Παλιότερα θα έχετε πετύχει κάποιες κάρτες επιβραβεύσεις που σας έδιναν σε καφετέριες ή εστιατόρια τις οποίες σφράγιζαν κάθε φορά που πηγαίνατε έτσι ώστε όταν συμπληρωθεί να έχετε κάποιο δώρο.

Είναι ένα από τα παλιότερα “τρικ” για να βρίσκεσαι ως εταιρεία “κοντά” στα χρήματα του πελάτη όπως έλεγαν παλιότερα. Η εποχή όμως έχει αλλάξει τα ψηφιακά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον αν θέλεις να είσαι ¨κοντά” στα χρήματα του πελάτη πρέπει να είναι στο κινητό του.

Γι’ αυτό το λόγο, οι κάρτες επιβράβευσης πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Είναι καιρός να γίνουν πιο έξυπνες, πιο ευέλικτες, πιο συναρπαστικές. Και αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια την έναρξη των ψηφιακών καρτών επιβράβευσης για τις επιχειρήσεις.

Από σήμερα και στο εξής, θα μπορείς να έχουν την εμπειρία των αγαπημένων σου ανταμοιβών, χωρίς να φορτώνουν την τσέπη τους με πολλές και διάφορες κάρτες. Το μέλλον είναι εδώ, και είναι ψηφιακό. Είμαστε εδώ για να το συνδυάσουμε με την καλύτερη δυνατή εμπειρία για σένα και την επιχείρησή σου.

Ετοιμάσου να ζήσεις μια νέα εποχή επιβραβεύσεων. Καλώς ήρθες στην εποχή των ψηφιακών καρτών επιβράβευσης για τις επιχειρήσεις.

Πλέον κάθε κατάστημα έχει την δυνατότητα της δικής της ψηφιακής κάρτα επιβράβευσής. Ας δούμε κάποια πλεονεκτήματα:

 • Εξατομικευμένη κάρτα με το δικό σας λογότυπο και χρώματα.
 • Δημιουργία πολλών καρτών χωρίς κόστος εκτύπωσής.
 • Δυνατότητα ειδοποιήσεων στους πελάτες όταν είναι σε χ ακτίνα από το μαγαζί σας.
 • Δυνατότητα ειδοποιήσεων με άμεσες προσφορές.
 • Δυνατότητα δώρου σε μέρες γενεθλίων κτλ
 • Αναλύσεις για το κόστος του δώρου ανά μήνα.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να έχετε.

Αυτό που επιθυμούν τα περισσότερα καταστήματα είναι οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες και οι κάρτες επιβράβευσης είναι τρόπος που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με καλά αποτελέσματα.

Το σημαντικότερο είναι ως επιχείρηση να ενημερώνετε συνεχώς τους πελάτες σας και να εκπαιδεύετε το προσωπικό σας να το κάνει σωστά. Μην ξεχνάτε ότι για να πετύχει αυτό χρειάζεται περισσότερο να το επικοινωνήσετε σωστά.

Πως λειτουργεί

 1. Ένα QR βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο χώρος σας.
 2. Ο πελάτης σκανάρει το QR και προσθέτει τα στοιχεία του (Όνομα, Επίθετο, Γενέθλια κτλ). Ορίζουμε εμείς ποιες πληροφορίες ζητάμε.
 3. Δημιουργείτε η ψηφιακή κάρτα και του ζητάει αν θέλει να το εισάγει στο ψηφιακό πορτοφόλι.
 4. Αφού έχει μπει η επιχείρηση μέσω της δικής της εφαρμογής ζητάει τον πελάτη να σκανάρει ένα QR.
 5. Μόλις το σκανάρει έχει πάρει απευθείας μία ψηφιακή σφραγίδα στη κάρτα του.
 6. Μόλις μαζέψει Χ(ορίζουμε εμείς τον αριθμό) αριθμό ψηφιακών σφραγίδων τότε λαμβάνει ένα μήνυμα ότι μπορεί να παραλάβει το δώρο του.

Κόστος

Το κόστος είναι στα 50€/μήνα που περιλαμβάνει:

 • Την παραμετροποίηση της εξατομικευμένης κάρτας της επιχείρησης με το δικό της logo και χρώματα
 • Την εκπαίδευση της εφαρμογής.
 • Την δυνατότητα ειδοποιήσεων στους πελάτες.
 • Μηνιαία αναφορά.

Για τον πρώτο κύκλο επιχειρήσεων υπάρχει ένα όριο 10 θέσεων αφού κλείσει αυτό θα ακολουθήσει μετά από κάποιο καιρό ο δεύτερος κύκλος πάλι 10 θέσεων. Μόλις 10 επιχειρήσεις κλείσουν την θέση τους θα ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος σε αυτές. 

Ελεύθερες Θέσεις 8/10

Συμπληρώστε τη φόρμα.

  Καλέστε μας!